Anasayfa
Hakkımda
Oyun Ve Hileler
Dizi ve Film
v4
Wolfteam Envanter Hack 2013
Wolfteam Envanter Hack 2013
sipsiv2
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
wordpress seo
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri

World War Z

Flawless tarafından yazılmıstır.



Özet & detaylar

Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır... Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.
Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

  • Vizyon Tarihi
     (1s 56dk
  • Yönetmen:
    Marc Forster
  • Oyuncular:
    Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale 
  • Tür
    Bilimkurgu , Aksiyon , Fantastik
  • Ülke
    ABD

    Merhaba Arkadaşlar , dün çıkmıştı film bugün hemen gittim :) Filmi sizi tek kelimeyle anlatıyım ben neredeyse 2000 yılından beri çıkan tüm zombi filmlerini izledim fakat bu bence en iyi zombi filmiydi. Zaten iyi oyuncular filmde vardı genel olarak filmde karşımıza çıkan karakter brad pitt oluyor her sahnede görüyorsunuz ailesini güvenli  tesise yerleştirdikten sonra fazla göremiyoruz. Zombiler ısırdıktan 12 saniye sonra insanlar dönüşüyor ve hemen öfkeli daha hızlı bir zombi oluyorsunuz diğer filmlerden farkı çok kısa sürede dönüşüyorsunuz ve baya hızlı zombiler var durdurulmaları zor olabiliyor filmi kesinlikle sinemada izleyin havası çok başka oluyor ses sitemiyle falan gerçekten de böyle süre nasıl geçiyor anlamazsınız , sonucu iyi gibi sağ kalan insanlar sadece nasıl zombilerden ısırılmayacağını çözüyor fakat zombiler normal hale dönemiyor çünkü ölüler yapacak bir şey yok. 9/10
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Kez Görüntülendi.
Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.