Anasayfa
Hakkımda
Oyun Ve Hileler
Dizi ve Film
v4
Wolfteam Envanter Hack 2013
Wolfteam Envanter Hack 2013
sipsiv2
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
wordpress seo
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri

Rigor Z Hayatta Kalma Taktikleri!

Flawless tarafından yazılmıstır.
İlk Deneyim ve Gizlenerek Seyahat


Kural 1 - El Feneri Ölüm Getirir!

Oyuna ilk girdiğinizde elinizde genelde bir el feneri bulunur.El fenerim var hemen yakayım etrafımı daha rahat göreyim diye bir yanılgıya asla düşmeyin.Oyunda en çok dikkat çeken şey el feneridir ve haydutlar tarafından çok rahatlıkla fark edilmenizi sağlar.Bu yüzden feneri unutun!


Kural 2 - Orman Sandığınızdan Güvenli


Evet ilk başladığınızda doğal olarak yeni eşyalara ihtiyacınız olacaktır. Bu yüzden en yakın yerleşim yerine yürüyerek gitmeniz gerek. En güvenli bölge ise yol köşeleri ve ormanlardır.  Açıktan gitmeye çalışırsanız, ölürsünüz!..

Kural 3 - İnsan Görürseniz Yaklaşmayın


Evet üstünüzde hiç birşey olmasa bile insanlara güvenip yaklaşmayın yoksa sonu kötü bitebilir. Haydut olan bazı kişilerce katledilebilirsiniz. Görünmeden uzaklaşın.


Aman Zombi Canım Zombi


Kural 1 - Zombiye Bir Kişi Saldırır!


Bir grup veya arkadaşlarınızla oyunu oynuyorsanız bir zombiye bir oyuncu dalmalı. Neden derseniz zombiyi keserken birbirinize vurabilirsiniz (%80) buda sizi dışardan oldukça noob gösterir. Arkadaşınıza verdiğiniz hasardan bahsetmiyorum bile!


Kural 2 - Yat, Kalk, Sürün!


Zombilerin arasından nasıl çaktırmadan geçerim diye düşünüyorsanız hemen yere “Z” tuşuyla yatın ve sürünün. Ayrıca “CTRL” ile çömelebilirsiniz de, bunu kendi göz kararınızla anlarsınız zaten. Sürünmek her zaman en az ses çıkartan yöntemdir. Zombilerin burunlarının dibinden sürünerek geçebilirsiniz, çoğu zaman sizi fark etmezler. Ama eğer fark ederlerse, sizin ayağa kalkmanız için geçen sürede ciddi hasar alabilirsiniz.


Kural 3 - Zombi Sese Duyarlı Bir Mahluksa, Ateş Açmak Angutluktur


Evet zombi sese duyarlı bir yaratık olduğu için şehrin içinde ateş açmanız ölümünüzü hazırlamanız anlamına gelir. Bu yüzden zombileri çekiç, bıçak veya sopa gibi ses çıkarmayan silahlarla öldürmeye bakın.


Kural 4 -  Zombi Kendi Boyundan Uzun Bloklara Tırmanamaz


Evet sizi zombi kovalarken bir arabaya çıkmanız hiç bir şeyi çözmez çünkü zombi kendi boyunu geçmeyen her bloğa tırmanıyor. Bu yüzden sizi kurtaracak tırmanma yeri ya bir minübüs ya da birden fazla dizilmiş depo kasaları.




Benzer Yazılar
Yorumlar ( 1 Yorum )

Kez Görüntülendi.
Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.