Anasayfa
Hakkımda
Oyun Ve Hileler
Dizi ve Film
v4
Wolfteam Envanter Hack 2013
Wolfteam Envanter Hack 2013
sipsiv2
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
S2 Son Silah Envanter Hack 2013
wordpress seo
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri
Rigor Z Hatalar Ve Çözümleri

Trans Filmi Eleştiri

Flawless tarafından yazılmıstır.



Gelin öncelikle konuya falan bakalım : 


Sanat eserleri konusunda uzman olan Simon tanınmış bir müzayede müdürüdür. Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlar değerindeki bir tablonun çalınma eylemine katılır. Olay esnasında oluşan kargaşada başına korkunç bir darbe alır, ve uyandığında tabloyu nereye sakladığı konusunda hiçbir şey hatırlamamaktadır. Ne tehditler ne de işkenceler onun hafızasını geri getirmeyecektir. Bunun üzerine Franck Elizabeth isimli bir hipnoz uzmanını tutar, böylece Simon'un beyninin derinliklerindeki bilgiye ulaşmayı planlamaktadır. Seans ilerledikçe geçmişine dönen Simon için geçmişteki tutkularının canlanlanma zamanıdır.

Filmin yönetmenliğini Trainspotting ve 5 Oscar ödüllü Slumdog Millionaire gibi sevilen filmlere imza atan Danny Boyle yaparken, başrollerini James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel oynuyor.


Film gerçekten de karışık anlamak için ya bir kez daha dikkatlice izliceksiniz yada izledikten sonra beyin süzgeçinizden tekrar düşünerek geçireceksiniz , çünkü filmde hipnotize olma vs. olduğu için karakterlerimizin hipnozda mı yoksa gerçekte mi olduklarını filmin 2.ci partında anlamak gerçekten zorlaşabiliyor genel konusu müzayede çalınan bir tabloyu bulmaktır ve bu işe o müzayede çalışan kişi de dahildir fakat bazı aksilikler olur falan filmde bunun sonucunda gelişiyor ve "aa böyle miymiş" "vay be" "oha" tarzında bazı şeyleri söyleyebiliyorsunuz :) ayrıca film +15 ve bir kaç sahnede pornoya dönebiliyor ehehe. İyi seyirler , puanım 8/10 gene ve sonu Christopher Nolan tarzı bir son olmuş inception'a benzemeye çalışmış sonu yani nolcaktı acaba diyorsunuz.
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Kez Görüntülendi.
Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.